27 april 2014

Vad hände?

Ida

 
 
Igår vaknade jag och Matilda här hemma hos mig runt kl.11. Hon hade varit här sedan tordags och vi bara myste och hade det bra i det OTROLIGA vädret!
Så vi vaknade och låg kvar i sängen ett bra tag till, sen fick jag ett medelande på facebook från Johnna. 
Hon frågade om jag ville komma och bli fotad då hon var i Hammerdal. 
Jag blev helt paff, och hade ingen aning om vad jag skulle svara, jag visade det för Matilda som sa:
-Gör det!! 
Så jag svarade ja, och Johnna ville helst att jag skulle komma så fort jag hade skjuts.
Det var då stressen kom smygande! Där satt jag som ett frågetecken med flottigt hår helt nyvaken, vad skulle jag ha på mig!?
Så vi åt frukost lite snabbt, jag duschade och sen skulle vi välja kläder, jag hade ingen aning och sprang runt i bara underkläderna och grävde i alla garderober! hahah herregud.. kan tänka mig synen Matilda hade
 
Men det gick tillslut och sen for jag till Hammerdal medans Matilda åkte hem till Fyrås på moppen. 
Jag kom dit och mötte dessa otroligt snälla personer. Vi valde ut kläder från det jag hade med mig sedan sminkade Ronja mig. Vi hade först en ganska naturlig och ljus outfit/sminkning sen då jävlar blev jag en hårding! Sotade ögon med massiva lösögonfransar, det var jättekul för man kände knappt igen sig själv!
Så jag tillbringade dagen där, från kl halv två till fem och jag hade verkligen jätteroligt! 
Både Johnna och Ronja är jättesnäll och jag kände mig verkligen bekväm. Marianne (deras mamma som är super) var också där och hjälpte till!   
 
 
Min dag var såå bra och det var jätteroligt att få prova på att få vara framför kameran, trots att jag är mer bekväm bakom! Ja, det var min gårdag!
 
 
 
Fler bilder kommer senare då jag fått dom! :)
 
 
 
♥Ida